Privaatsuspoliitika

Ekolss on pühendunud klientide ja töötajate erateabe kaitsmisele ning dokumentide kõrgeima konfidentsiaalsuse tagamisele. Selles privaatsuspoliitikas kirjeldatakse meie kogutavat teavet, kuidas me seda kasutame ning kehtivaid standardeid ja protseduure teie isikliku mitteavaliku teabe kaitsmiseks.

Ekolss, selle töötajad ja sidusettevõtted järgivad rangelt käesolevat privaatsuspoliitikat ning siin kirjeldatud turvatavasid ja protseduure, et tagada klienditeabe konfidentsiaalsus. Ekolssi poliitika on järgida kõiki föderaal- ja osariikide seadusi ja määrusi, mis käsitlevad meie klientide privaatset teavet (PI) ja eratervishoiu teavet (PHI).



Saame teie kohta mitut tüüpi teavet, sealhulgas:



Teave, mida on vaja saidile registreerumisel, samuti teave, mida otsustate jagada.

Kui tulete saidile tööandja või kindlustusandja maksja kaudu, näiteks töötajate abiprogrammi (EAP) kaudu, on need lepinguosalised kogunud täiendavat teavet. Seda teavet kogutakse tavaliselt teie sobivuse kinnitamiseks EAP-ga või võrguhüvitiste administraatoriga ja seda ei jagata teie teenusepakkujaga (kes kogub teie kontaktandmeid eraldi). Lisaks ei anta seda teavet teie tööandjale ega teie hüvitiste tellija tööandjale (tõenäoliselt andsite neile juba sarnase teabe oma töötaja toimikus, kui te ei ole abikõlbliku töötaja pereliige).



Välja arvatud seadusega lubatud juhtudel või kui allpool on teisiti kirjeldatud, ei avalda Ekolss kellelegi PI / PHI oma klientide, endiste klientide või töötajate kohta. Ekolss ei müü nimekirju ega klientide andmeid.

Teave, mida Ekolss klientidele kogub

Ekolss kogub, hoiab ja kasutab klientidelt PI / PHI-d järgmiste andmete lisamiseks:

● teave, mida on vaja saidile registreerumisel, samuti teave, mille otsustate jagada.



● Nõutav teave, näiteks teie nimi, e-posti aadress, sünnipäev ja sugu. Saadud e-kirjale vastamiseks kasutame tagastamise e-posti aadresse. Selliseid aadresse ei kasutata mingil muul eesmärgil ja neid ei jagata väliste osapooltega.

● Kasutajanimed ja kasutajatunnused, mis võimaldavad teid Ekolssis tuvastada. User ID on numbririda ja kasutajanimi on teie nime variatsioon.

● „Avalik teave” - teave, mille otsustate avalikustada, samuti teave, mis on alati avalikult kättesaadav.

● Grupivestlusele või modereeritud seansile postitatud teave ja üks seansil hoitav teave.

● „Kontaktandmed“ on isiklik teave ja / või pere / sõber / suhe, mille Ekolss hoiab konfidentsiaalselt teie terapeudil juurdepääsuks hädaolukorra või vaimse tervise kriisi korral.

● teave, mille Ekolss saab vormidel, sealhulgas, kuid mitte ainult, identifitseeriv teave, näiteks aadress, telefoninumber, e-posti aadress, mis on seotud kliendiprojektidega;

● arveldusarvestuse pangaandmed; nagu konto number ja marsruutimisteave arvete saamiseks

Teavet, mida Ekolss kogub töötajatele ja alltöövõtjatele

Föderaalseadus kohustab meid hankima, kontrollima ja salvestama isiklikke andmeid, nagu teie nimi, aadress ja sünniaeg, et kinnitada teie isikut, sotsiaalkindlustuse numbrit ja pangateavet.

Ekolss kogub, hoiab ja kasutab PI-d töötajatelt ja alltöövõtjatelt, sealhulgas järgmist:

● teave, mille Ekolss saab taotluste või muude vormide kohta, sealhulgas, kuid mitte ainult, identifitseeriv teave, näiteks aadress, telefoninumber, e-posti aadress, sotsiaalkindlustuse number, sünniaeg, ema neiupõlvenimi, haiguslugu;

● föderaalse maksu ID number;

● tervisekaardid;

● investeerimisteave;

● tausta turvakontroll

Teave Ekolss võib jagada

Ekolss on „DBA”, mida kasutab saiti haldav ja andmeid hoidev Groop Internet Platform Inc.. Hoiame teie teavet konfidentsiaalsena, välja arvatud juhul, kui avalikustamine on seadusega nõutav või lubatud (näiteks valitsusasutustele ja õiguskaitseorganitele või hädaolukorras) teie kohalike omavalitsustega töötav terapeut). Üldiselt kasutame teie teavet ainult meie ettevõttes. Kuid mõnikord kasutame teie teabe töötlemiseks kolmandaid osapooli (näiteks krediitkaardimaksete pakkujatena). Nõuame, et need kolmandad isikud järgiksid rangelt selle juhiseid ja nõuaksime, et nad ei kasutaks teie isikuandmeid oma ärilistel eesmärkidel.

Ekolssi kogutud andmete kasutamine

Ekolss kasutab mittetuvastavat ja koondatud teavet meie veebisaidi paremaks kujundamiseks ning kasutamiseks uurimistöös ja trendianalüüsis. Näiteks võime reklaamijale öelda, et X arv inimesi külastas meie veebisaidi teatud piirkonda või et Y-arv mehi ja Z-arv naisi täitsid saidiküsitluse või -vormi, kuid me ei avaldanud midagi, mida võiks olla kasutatakse nende isikute tuvastamiseks. Esitame andmeid oma partneritele, kui neid on, alles pärast seda, kui oleme eemaldanud teie nime ja muu isikut tuvastava teabe või ühendanud need teiste andmetega viisil, mis ei võimalda teid enam isiklikult tuvastada.

Ekolss kasutab mitteidentifitseerivat vormi (de-Identified või „Safe Harbor“ vorm) ja koondteavet kliiniliste tulemuste hindamise (isikliku hinnangu) vastuste ja teenuse Ekolss kasutamise sageduse kohta. Need jõupingutused parandavad programmi hindamist.

Anonüümseid ja koondatud andmeid võib avaldada ka erinevate meediumiplatvormide / akadeemiliste ajakirjade kaudu. Ükski isikut tuvastav teave pole tulemustega seotud ja Ekolss ei jaga midagi, mida saaks kasutada teie konto või teie isikliku teabe tuvastamiseks.

Aeg-ajalt võime kasutada klienditeavet uuteks ootamatuteks kasutusteks, mida pole varem meie privaatsusteatises avaldatud. Kui meie teabepraktikad tulevikus mingil ajal muutuvad, võtame teiega ühendust, enne kui kasutame teie andmeid nendel uutel eesmärkidel, et teavitada teid eeskirjade muudatustest ja võimaldada teil nendest uutest kasutustest loobuda.

Ekolss säilitab andmeid ainult seni, kuni see on vajalik toodete ja teenuste pakkumiseks teile ja teistele, sealhulgas ülalkirjeldatutele ja õiguskaitseks või vastavalt kehtivatele seadustele ja määrustele.

Ekolss võib lubada juurdepääsu avalikule teabele, mida on jagatud meie teenuste kaudu.

Ekolss võib lubada teenuseosutajatel juurdepääsu teabele, et nad saaksid aidata meil teenuseid pakkuda. IP-aadresse kasutatakse kasutajate asukoha, erinevatest riikidest pärit külastuste arvu ja ka häiriva kasutamise blokeerimiseks; ning analüüsida ja täiustada meie veebisaidil pakutavaid teenuseid, nt. pakkuda teile kõige kasutajasõbralikumat navigeerimiskogemust.

Teenuste pakkumiseks on vaja teatud teavet, seega kustutame selle teabe alles pärast teie konto kustutamist. Mõni töötlemisvorm (reklaamiteabe saatmine, kommertsprofiilimine, käitumisreklaam, geoasukoht jne) võib vajada kasutaja selgesõnalist nõusolekut. Veebisaidi lehtedel võidakse kuvada konkreetset teavet seoses konkreetsete teenuste või saidi kasutaja esitatud andmete töötlemisega.

Soovi korral pakume saidi külastajatele juurdepääsu nende kohta käiva teabe kirjeldusele. Ekolss.com kasutab meie saidiga vahetatud tarbijaandmete edastamisel ja vastuvõtmisel tööstusharu standardseid krüptimistehnoloogiaid. Kui arvate, et see sait ei järgi selle teatatud teabepoliitikat, võite meiega ühendust võtta allpool toodud aadressidel või telefoninumbril.

Intellektuaalomandi õigustega hõlmatud sisu (nt fotod ja videod) puhul annate Ekolss.com-ile spetsiaalselt ainuõigusliku, ülekantava, alllitsentsitava, autoritasuta tasuta ülemaailmse litsentsi mis tahes IP-sisu kasutamiseks, mille postitate või on sellega seotud Ekolss.com (IP-litsents). See IP-litsents lõpeb, kui kustutate oma IP-sisu või konto, välja arvatud juhul, kui teie sisu on teistega jagatud ja nad pole seda kustutanud. See lõik ei kehti fotode, piltide ega muude videote kohta, mida jagatakse AINULT teie terapeudiga platvormi privaatses „toas”.

IP-sisu kustutamisel kustutatakse see sarnaselt arvuti prügikasti tühjendamisele. Mõistate siiski, et eemaldatud sisu võib varukoopiates püsida mõistliku aja jooksul (kuid see pole teistele kättesaadav).

Isikuandmete avalikustamine

Me ei jaga oma klientide (praeguste, endiste ja potentsiaalsete) mitteavalikku isiklikku teavet kellegagi, välja arvatud seadusega ette nähtud juhtudel või järgmiselt:

● igale isikule, kui lubate sellise avaldamise;

● Arvutiteenuste konsultantidele ja tehnikutele või teistele turvakonsultantidele aastal

klientide ja töötajate dokumentide konfidentsiaalsuse ja turvalisuse tagamiseks;

● finantsteenuste pakkujatele või konsultantidele taotletud teenuste osutamiseks,

ja / või volitamata tegelike või võimalike pettuste eest kaitsmiseks või nende ärahoidmiseks

tehingud, nõuded või muu vastutus;

● Institutsioonilise riski kandmiseks sõltumatutele audiitoritele või konsultantidele

kontroll;

● valitsusele või reguleerivatele asutustele, sealhulgas isereguleeruvatele organisatsioonidele

ja täita kohtukutse, kohtumäärus, kohtukutsed või muu sarnane

protsess, audit või uurimine;

● Andmehoidlate vahetamiseks

Kaitse: kuidas me isikuandmeid kaitseme

Piirame juurdepääsu teie teabele nendele töötajatele, kes peavad seda teavet oma töökohustuste raames teadma. Samuti õpetame töötajaid konfidentsiaalsuse ja klientide privaatsuse tähtsuse kohta tavapäraste töökorraldusprotseduuride, spetsiaalsete koolitusprogrammide ja meie tegevusjuhendi kaudu. Võtame töötajate privaatsuskohustuste täitmiseks asjakohased distsiplinaarmenetlused. Oleme välja töötanud föderaalsetele eeskirjadele vastavad ettevaatusabinõud, et tagada klientide registrite ja teabe turvalisus ja konfidentsiaalsus, kaitsta selliste dokumentide turvalisust või terviklikkust eeldatavate ohtude või ohtude eest ning kaitsta sellistele dokumentidele loata juurdepääsu või kasutamise eest. või teave, mis võib meie klientidele või töötajatele põhjustada olulist kahju või ebamugavusi.

Ekolss hoiab teie teabe konfidentsiaalsuse kaitsmiseks rangeid infoturbeprotseduure, sealhulgas füüsilisi, elektroonilisi ja protseduurilisi tagatisi. Teostame pooleaastaseid riskide privaatsuse hindamisi ja parandame oma tehnoloogia ajakohastamist, et parandada teabe salvestamise kaitset.

Me kaitseme mitteavalikku isikuandmeid

● juurdepääsu piiramine klienditeabele ainult neile töötajatele, kelle jaoks teave on vajalik;

● kolmandate osapoolte teenusepakkujatega teatud avalikustamise kohta kirjalike konfidentsiaalsus- / mitteavaldamislepingute sõlmimine;

● füüsiliste, elektrooniliste ja protseduuriliste tagatiste säilitamine, mis vastavad asjakohastele seadustele ja määrustele; ja

● Turvalisuse koolituse ja teadlikkuse tõstmise koolitusprogrammi läbiviimine töötajate teavitamiseks ja koolitamiseks infoturbepoliitika ja -protseduuride kohta, et teadvustada neile oma rolle ja vastutust teaberessursside kaitsmisel.

● Ekolss kasutab võrguseansi ja teabe turvalisuse säilitamiseks tulemüüri tõkkeid ja digitaalseid sertifikaate.

● Me ei kogu oma veebisaidil külastajate kohta mitteavalikku isiklikku teavet, välja arvatud juhul, kui teavet antakse meile vabatahtlikult või see pärineb veebisaidi navigeerimisest ning Ekolssi veebisaidi ja veebiplatvormide kasutamisest.

● Võime koguda ja analüüsida teavet meie veebisaidi kasutamise kohta, sealhulgas domeeninime, tabamuste arvu, külastatud lehtede, eelmiste / järgnevate külastatud saitide ja kasutaja sessiooni pikkuse kohta. Selle teabe võib koguda küpsiste abil. Ekolss kasutab küpsiseid ja sarnaseid tehnoloogiaid veebisaidi kasutamise jälgimiseks ja turvaküsimuste lahendamiseks. Samuti võime küpsiseid kasutada teie veebisaidi kasutamisega seotud eelistuste salvestamiseks. Küpsis on väike andmemaht, mis sisaldab sageli unikaalset identifikaatorit, mis saadetakse veebisaidi arvutist teie arvutisse, tahvelarvutisse, phableti, mobiiltelefoni või muusse elektroonilisse seadmesse (edaspidi 'seade') brauserisse ja mis on salvestatud. seadme kõvakettale. Iga veebisait võib teie brauserisse saata oma küpsise, kui teie brauseri eelistused seda lubavad, kuid teie privaatsuse kaitsmiseks lubab teie brauser veebisaidil juurde pääseda ainult teile juba saadetud küpsistele, mitte teiste saitide poolt teile saadetud küpsistele . Paljud saidid teevad seda alati, kui kasutaja külastab nende veebisaiti liiklusvoogude jälgimiseks.

Küpsised salvestavad teavet teie eelistuste kohta ja võimaldavad meil kohandada Ekolssi teie huvide järgi. Kursuse või mis tahes saidi külastamise ajal laaditakse teie seadmesse alla lehed, mida näete, koos küpsisega. Paljud veebisaidid teevad seda, sest küpsised võimaldavad veebisaitide avaldajatel teha kasulikke asju, näiteks teada saada, kas seade (ja tõenäoliselt ka selle kasutaja) on seda veebisaiti varem külastanud. Seda tehakse korduvkülastusel, kontrollides eelmisel visiidil sinna jäetud küpsist. Küpsiste pakutav teave aitab meil analüüsida meie külastajate profiili, et saaksime teile pakkuda paremat kasutuskogemust.

Kaaslaste Ekolssi kasutajate privaatsuse kaitsmine

Ekolss.com-i teenuste kasutamise ajal ei saada te Ekolss.com-ile volitamata kommertsteateid (näiteks rämpsposti) ega postitage neid muul viisil.

Ilma meie loata ei koguta kasutajate sisu ega teavet ega pääse muul viisil aadressile Ekolss.com, kasutades automatiseeritud vahendeid (näiteks robotite, robotite, ämblike või kaabitsate koristamist).

Te ei laadita üles viirusi ega muud pahatahtlikku koodi.

Te ei küsi sisselogimisteavet ega pääse juurde kellegi teise kontole.

Te ei kiusa, hirmuta ega ahista ühtegi teist Kasutajat.

Te ei postita sisu, mis: on vihkavat, ähvardavat või pornograafilist; õhutab vägivalda; või sisaldab alastust, graafilist või tasuta vägivalda.

Te ei esita Ekolss.com-is valesid isikuandmeid ega loo ilma loata kontot kellelegi muule kui endale. Te ei saa luua rohkem kui ühte isiklikku profiili.

Privaatsuse tagamine

Selle poliitika vastu vastuolus olevale personalile, kes kasutab Ekolssi teabeallikaid, võidakse kohaldada nende ressursside kasutamise piiranguid, privileegide (sealhulgas Interneti-juurdepääsu) peatamist, samuti distsiplinaar- ja / või kohtumenetlust, sealhulgas töösuhte lõpetamist. Töötajad, töövõtjad, konsultandid, praktikandid ja kõik kolmandate osapoolte kaudu seotud töötajad allkirjastavad privaatsuspoliitika lepingu, et järgida ja juhinduda käesolevast poliitikast ja Ekolssi infoturbepoliitikast nii rendil kui ka igal aastal. Kõigil töötajatel on taustakontroll tehtud. Kõik töövõtjatena tegutsevad terapeudid läbivad range kontrolliprotsessi, mis vastab riiklikele volitusstandarditele või ületab neid.

Autoriõigused: Ekolss ja teiste inimeste intellektuaalomandi õiguste kaitse

Austame teiste inimeste õigusi ja eeldame, et teete sama. Te ei postita Ekolss.com -sisu ega tee mingeid toiminguid, mis rikuvad või rikuvad kellegi teise õigusi või rikuvad muul viisil seadusi. Võime eemaldada sisu või teabe, mille te Ekolss.com-i postitate, kui arvame, et see rikub käesolevat saidi privaatsuspoliitikat või kasutustingimusi. Ilma meie kirjaliku loata ei kasuta te meie autoriõigusi ega muid segadusse ajavaid märke. Kui kogute teavet Ekolssi kasutajatelt, saate: hankida nende nõusoleku, teha selgeks, et teie (ja mitte Ekolss.com) kogute nende teavet, ning postitada privaatsuspoliitika, milles selgitatakse, millist teavet te kogute ja kuidas seda kasutate. Te ei postita Ekolss.com lehele kellegi isikut tõendavaid dokumente ega tundlikku finantsteavet. Te ei märgista Ekolssi kaaskasutajaid ega saada e-posti kutseid mittekasutajatele ilma nende nõusolekuta.

Kaasaskantavad elektroonikaseadmed

Ekolssi platvorm on saadaval paljudes kaasaskantavates elektroonikaseadmetes. Pakume ühendust mobiilsideteenustega tasuta, kuid pidage meeles, et teie teenusepakkuja tavalised tariifid ja tasud, nagu näiteks tekstsõnumitasud, võivad siiski kehtida. Annate kõik õigused, mis on vajalikud selleks, et võimaldada Ekolssi kasutajatel sünkroonida (sh rakenduse kaudu) oma kontaktiloendeid mis tahes põhiteabe ja kontaktandmetega, mis on neile Ekolss.com-il nähtavad, samuti teie nime ja profiilipilti.

California Consumer Privacy Act (CCPA) isikuandmete kasutamine ja avalikustamine

Ekolss tunnistab, et California on selles osariigis väljendanud Ekolssi kasutajate konkreetseid privaatsusõigusi. California kasutajad peaksid mõistma, et Ekolss ei müü kasutajaandmeid kolmandatele isikutele. Lisaks on Ekolss meditsiinidokumentide säilitamise ettevõte. Sellisena hoitakse peaaegu kõiki kasutajaandmeid krüpteeritud salvestusruumina tervisekaardina, sealhulgas kõiki kasutaja loodud ärakirju. Riigiseadus nõuab, et Ekolss säilitaks selliseid arhiive vähemalt seitse aastat. CCPA ei kehti üldjuhul meditsiiniteabe suhtes, mida reguleerib California meditsiiniteabe konfidentsiaalsuse seadus (CMIA), ega kaitstud terviseteabe kohta, mida on kogunud kaetud üksus või äripartner, mida reguleerivad tervisekindlustuse kaasaskantavuse privaatsuse, turvalisuse ja rikkumistest teatamise eeskirjad. Vastutustundlikkuse seadus (HIPAA) ja 2009. aasta majanduse ja kliinilise tervise tervishoiu infotehnoloogia seadus (HITECH).

Vastavalt California tsiviilseadustiku paragrahvile 1798.83 on California elanikel õigus üks kord aastas taotleda, kui Ekolss on eelneva kalendriaasta jooksul jaganud otseturunduse eesmärgil teiste ettevõtetega oma isiklikke andmeid (ainult meditsiinilise dokumentatsiooni andmed). See on California “Valguse sära seadus”. Ekolssi pakutava teabe avalikustamise koopia taotlemiseks võtke meiega ühendust aadressil Ekolss.com veebisaidil oleval lingil „võtke meiega ühendust”. Andke vastamiseks mõistlik aeg.

Kui olete alla 18-aastane California elanik ja mis tahes saidi, kus see poliitika on postitatud, registreeritud kasutaja, lubab California äri- ja kutsealade koodeksi jaotis 22581 taotleda ja saada meie saidile avalikult postitatud sisu või teabe eemaldamist . Ekolssil pole alla 13-aastast kasutajat ja tavaliselt ei luba see kasutajatel teavet avalikult postitada. Kui tunnete siiski, et olete veebisaidile avalikult teavet postitanud ja olete vanuses 13–17 aastat, võtke meiega ühendust aadressil Ekolss.com veebisaidil oleval lingil „Võtke meiega ühendust”. Andke vastamiseks mõistlik aeg. Pange tähele, et selline taotlus ei taga teie postitatud andmete / sisu täielikku või terviklikku eemaldamist ning et võib esineda olukordi, kus seadus ei nõua või isegi lubab andmete, eriti meditsiiniliste andmete eemaldamist, isegi kui seda palutakse.

California õigus teada: võite taotleda juurdepääsu konkreetsetele isikuandmetele, mida oleme teie kohta viimase 12 kuu jooksul kogunud. Samuti võite taotleda lisateavet meie teabepraktika kohta, sealhulgas teie kohta kogutud isikuandmete kategooriad, sellise kogumise allikad, äri- või ärilistel eesmärkidel jagatavate isikuandmete kategooriad ja kolmandate isikute kategooriad keda me teie isikuandmeid jagame. Neid taotlusi saate teha, võttes meiega ühendust aadressil Ekolss.com veebisaidil oleval lingil „Võtke meiega ühendust”. Andke vastamiseks mõistlik aeg.

California määratud esindaja. Võite määrata esindaja, kes esitab teie nimel taotluse. Sellel agendil peab olema juurdepääs teie kontole, et saaksime taotluse kinnitada.

California mittediskrimineerimine. Ekolss ei diskrimineeri teid kunagi, sealhulgas keelates või osutades teistsugust teenust, kui otsustate kasutada CCPA-st tulenevaid õigusi.

Privaatsus rahvusvahelises kasutuses ja GDPR

Ekolssi platvorm soovitab nii oma klientidel / kasutajatel kui ka praktiseerivatel platvormi pakkujatel olla teadlik mis tahes rahvusvahelise kliendi kohalikest seadustest, neid austada ja neid järgida. Ekolss on teadlik ja arvestab kehtivate Euroopa Liidu (EL) andmete privaatsuseeskirjade ametlikku väljakuulutamist. Isikuandmete kaitse üldmäärus 2016/679 on ELi õiguse määrus, mis käsitleb kõigi üksikisikute andmekaitset ja privaatsust Euroopa Liidus ja Euroopa Majanduspiirkonnas. Samuti käsitletakse isikuandmete eksportimist väljaspool ELi ja EMPd ning seda nimetatakse tavaliselt GDPR-iks. Ekolss on alati austanud meie kliendi privaatsust (vt meie privaatsuseeskirju) ja me olime juba HIPAA sertifitseeritud platvorm, järgides rangeid andmete privaatsuseeskirju.

Väljakuulutatud GDPR-i määruste põhiüürnikeks on muu hulgas järgmised andmed:

Kasutaja andmete müümisel, edastamisel või kolmandate isikute turundamisel avalikustamine: nagu käesolevates kasutustingimustes on kirjeldatud, ei müü ega edasta Ekolss kliendiandmeid ja turundustegevus on suunatud ainult meie registreeritud klientide sisemisele teabevärskendusele.

Juurdepääs kogutud andmetele: Ekolssis on teil juba juurdepääs jagatud andmetele (teie isiklik teave, hädaolukorra kontaktandmed ja kõik suhtlused teenusepakkujatega) ja kasutada neid vastavalt soovile.

Selge nõusolek: Ekolssis on meie kasutustingimustes selged, millist nõusolekut me teie andmete osas küsime, ja enne teie suhtlust oma teenusepakkujaga vaatate läbi ja nõustute edasise „teadliku nõusoleku” protsessiga.

Turvalisus: Ekolssis oleme oma andmed krüpteerinud esimesest päevast ja meile on alati salvestatud kogu eratervishoiualane teave HIPAA täieliku vastavusega ja anonüümsel kujul, nagu GDPR nõuab.

Teade / audit: Ekolssis teavitame kliente kõigist andmetega seotud rikkumistest ja võtame tööle täiskohaga turvaülema, samuti kaasame kolmanda osapoole turvafirma, et regulaarselt kontrollida nii koodi kui ka tehnoloogia turvalisust, samuti meie HIPAA eeskirju ja andmeturbega seotud protseduurid.

Lõpuks, sõltuvalt teie EL-i riigist või päritolust, võtab GDPR arvesse seda, mida varem nimetati õiguseks 'unustada' või taotleda teie andmete kustutamist, kui lõpetate konkreetse rakenduse või saidi kasutamise. See konkreetne GDPR-i rentnik võib olla vastuolus kehtivate meditsiiniliste dokumentide säilitamise seadustega. Ameerika Ühendriikides nõuab see vähemalt seitse aastat kinnipidamist, mis on levinud kogu maailmas ja on teatud riikides mõnikord kuni kümme aastat või rohkem. Seega, erinevalt mõnest andmeplatvormist, ei saa Ekolss erateavet tervishoiu kohta otse kliendi soovil kustutada, kuna seda võidakse pidada vajalikuks muudel meditsiiniliste toimikute säilitamise eesmärkidel. Kohaldatavaid üksikute riikide meditsiinilise säilitamise seadusi peetakse üldiselt vastuvõetavaks erandiks GDPR-i eeskirjadest seoses teatud andmete kustutamise õigusega.

Privaatsusvaidlused

Te lahendate kõik meiega seotud nõuded, hagi põhjused või vaidlused (nõuded), mis tulenevad käesolevast avaldusest või Ekolss.com-ist või tulenevad sellest, ainult osariigi või föderaalkohtus New Yorgis. Delaware'i osariigi seadused reguleerivad seda avaldust, samuti kõiki teie ja meie vahel tekkida võivaid nõudeid, arvestamata kollisiooninorme.

Kui keegi esitab meie vastu nõude, mis on seotud teie tegevuse, sisu või teabega veebisaidil Ekolss.com, hüvitate ja hoiate meid kahjutu igasuguste kahjude, kahjude ja kulude eest (sealhulgas mõistlikud kohtutasud ja kulud), mis on seotud selline väide.

Sotsiaalsed võrgustikud ja Ekolss

Need teenused võimaldavad veebisaidil pääseda juurde suhtlusvõrgustikes teie profiili andmetele ja suhelda teie postituse kaudu. Neid teenuseid ei aktiveerita automaatselt, kuid need vajavad kasutaja selgesõnalist volitust.

Ekolssi kasutajad saavad jagada sellel saidil esitatud teavet ja andmeid sotsiaalvõrgustikega, kus kasutaja on registreeritud, nõustudes nende privaatsuseeskirjadega. Facebooki sotsiaalsed nupud / vidinad (Facebook) Facebook Social nupp on teenus, mida haldab Facebook Inc., ettevõte, mis järgib „Safe Harbor” privaatsuspoliitika raamistiku algatust, tagades isikuandmete töötlemise.

Twitterit haldab Twitter, ettevõte, mis järgib „Safe Harbor“ privaatsuspoliitika raamistiku algatust, tagades isikuandmete töötlemise.

Lõppsõnad Ekolssilt

Püüame hoida Ekolss.com-i turvalisena, kuid kasutate seda omal vastutusel. Pakume Ekolss.com lehel 'Olemasolevat' ilma igasuguste otseste või kaudsete garantiideta. Me ei taga, et Ekolss.com on ohutu või turvaline. Ekolss.com ei vastuta kolmandate isikute tegevuste, sisu, teabe ega andmete eest ning te vabastate meid, meie juhte, ametnikke, töötajaid ja esindajaid kõigist teadaolevatest ja teadmata nõuetest ja kahjudest, mis tulenevad mis tahes kolmandate isikute vastu esitatud nõuetega.

Püüame luua globaalse kogukonna, millel on kõigile ühtsed standardid, kuid püüame austada ka kohalikke seadusi. Nõustute, et teie isikuandmeid edastatakse Ameerika Ühendriikidesse ja töödeldakse seal. Kui asute riigis, mille suhtes on kehtestatud Ameerika Ühendriikide embargo, või olete USA rahandusministeeriumi spetsiaalselt määratud kodanike nimekirjas, ei tegele te Ekolss.com-is äritegevusega (nt reklaam ega maksed). Sisu all mõtleme kõike, mida te Ekolss.com-is postitate ja mis ei kuulu teabe määratluse alla. Andmete all mõtleme sisu ja teavet, mida kolmandad isikud saavad Ekolss.com-ist hankida või Platvormi kaudu Ekolss.com-le edastada. Postituse all peame silmas postitust veebisaidil Ekolss.com või muul viisil meile kättesaadavaks tegemiseks (näiteks rakenduse abil). Kasutamise all peame silmas kasutamist, kopeerimist, avalikku esitamist või kuvamist, levitamist, muutmist, tõlkimist ja / või tuletatud teoste loomist.

Ekolss.com on avalikult vabatahtlik teabe kogumise tavades, sihtimisvõimalustes ja küpsiste kasutamises. Kui teil on selle privaatsuspoliitika ja selle sisuga seotud küsimusi, saatke oma kirjavahetus aadressile Ekolss.com veebisaidi lingil „Võtke meiega ühendust”.

Mõistke, et me kohtleme teie platvormi kasutamist teie privaatsust ülima austusega. Hoiame kogu ülal avalikustamata teavet terapeudi ja kasutaja vahel privaatsena, hoides kohtumäärusega seotud õigusvaidluste korral ainult dekopeerimata „toimiku” koopiaid, nagu föderaalseadused meile ette näevad, kuni seitsme aasta jooksul. kohaldatava riigi määrusega. Failide säilitamine kaitseb nii kasutaja kui ka terapeutide turvalisust. Ekolss ei vastuta Interneti ja digitaalsete keskkondade tõttu kaotatud / eksponeeritud / kasutatud andmete eest, sealhulgas häkkerite ja kurjategijate ebaseadusliku tegevuse, serverite ja andmebaaside tehniliste rikete jms eest. Need on meie kasutajate ja Internet üldiselt. Nõustute meie saidi kasutamisel selle standardiga.

Ekolss jätab endale õiguse seda privaatsusavaldust igal ajal ette teatamata muuta ja ainult praegust privaatsusavaldust võidakse pidada tõhusaks. Sõltumata hilisematest värskendustest või meie privaatsusteatise muudatustest, ei kasuta me kunagi teie praeguse privaatsusteatise alusel esitatud teavet uuel viisil, pakkumata teile esmalt võimalust sellest kasutamisest loobuda või muul viisil takistada.

Huvitavad Artiklid