Päikesekaru

Päikesekaru teaduslik klassifikatsioon

Kuningriik
Animalia
Varjupaik
Chordata
Klass
Imetajad
Tellimus
Carnivora
Perekond
Ursidae
Perekond
Helarct
Teaduslik nimi
Helarctos malayanus

Päikesekaru kaitse staatus:

Haavatav

Päikesekaru asukoht:

Aasia

Päikesekaru lõbus fakt:

Väikseim karuliik maailmas!

Päikesekaru faktid

Saak
Puuviljad, mesi, putukad
Noore nimi
Cub
Grupikäitumine
  • Üksildane
Naljakas fakt
Väikseim karuliik maailmas!
Hinnanguline populatsiooni suurus
Teadmata
Suurim oht
Jaht ja elupaikade kadumine
Kõige eristavam omadus
Kollane või oranž U-kujuline märgistus rinnal
Muud nimed)
Malaisia ​​päikesekaru, malai karu, meekaru, koerakaru
Rasedusaeg
3 - 8 kuud
Elupaik
Eelkõige madalsoo troopilised metsad
Kiskjad
Tiiger, maod, röövlinnud
Dieet
Kõigesööja
Keskmine pesakonna suurus
2
Elustiil
  • Ööpäevane / öine
Üldnimi
Päikesekaru
Liikide arv
2
Asukoht
Kagu-Aasias
Loosung
Väikseim karuliik maailmas!
Grupp
Imetaja

Päikesekaru füüsikalised omadused

Värv
  • Pruun
  • Hall
  • Kollane
  • Net
  • Must
  • Valge
  • Oranž
Nahatüüp
Karusnahk
Tippkiirus
30 miili tunnis
Eluaeg
15 - 30 aastat
Kaal
30kg - 60kg (66 naela - 132 naela)
Kõrgus
1,2–1,5 m (4–5 jalga)
Seksuaalse küpsuse vanus
3 - 4 aastat
Võõrutamise vanus
18 kuud

Huvitavad Artiklid